Pension en dagopvang info

Bij Joekelz is uw hond de hele dag vrij om gebruik te maken van onze huiskamers en de grote speelweide. Uw hond zit bij ons dus niet in een kennel, maar in een grote hondenroedel met sociale honden. Al onze huiskamers zijn voorzien van airco’s zodat wij altijd de juiste temperatuur kunnen creëren. Ook zijn deze huiselijk ingericht en voorzien van banken, manden en kussens. Wij houden gedurende de dag toezicht, dus uw hond wordt ook nog eens heerlijk vertroeteld.

HONDENDAGOPVANG

Een hond is een sociaal roedeldier. De dagopvang is de uitgelezen manier om in die behoefte te voorzien. De dagopvang bij Joekelz is een dagopvang waarbij u uw hond ’s ochtends komt brengen en ’s avonds weer ophaalt. De dagopvang is ook bijzonder geschikt voor puppy’s en senioren honden!

Voor inwoners van de regio hebben wij ook een breng- en haalservice

HONDENPENSION

Het contact met de andere honden en met ons gedurende de dag is voor uw hond geweldig: uw hond valt aan het eind van de dag bij ons uiterst voldaan in slaap! Voor honden die ’s nachts blijven slapen worden de huiskamers gedurende de nacht van elkaar afgesloten en wordt er door middel van camera’s toezicht gehouden.

Wij geven standaard het volledig natuurlijke voer van Prins procare, maar u bent vrij om uw eigen voer mee te brengen.

​​CASTRATIE EN STERILISATIE

Leest u hier meer over ons castratie en sterilisatiebeleid.

Net zo belangrijk is het dat u ook een goed gevoel heeft. 

Voordat uw hond bij ons in het hondenpension of de dagopvang kan komen, plannen wij een kennismakingsgesprek met u in.  Op die manier kunt u ons leren kennen en nemen wij alvast wat belangrijke informatie door over uw hond. Na dit kennismakingsgesprek kan uw hond aansluitend voor een proefdag bij ons blijven. Uw hond draait op de proefdag met ons mee en wij beoordelen op deze dag of uw hond bij ons concept past. Deze dag is kosteloos. Mocht uw hond slagen voor deze proefdag bent u van harte welkom om gebruik te maken van zowel het hondenpension, de dagopvang of de breng- en haalservice van Joekelz.

Menu