Kennismaking en proefdag

U bent van harte welkom om voor een kennismakingsgesprek langs te komen. ​Ook stellen wij een proefdag voor uw hond verplicht.

Een kennismakingsgesprek (en aansluitend proefdag) vindt plaats bij ons op het pension op een doordeweekse dag om 10:00 uur. De Cocktail enting en de kennelhoest neusdruppels zijn een vereiste om de proefdag te mogen doen.

Het kennismakingsgesprek vindt plaats in onze ontvangstruimte. Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te geven door de huiskamers, omdat de honden hier verblijven en we geen vreemde mensen tussen de honden laten. 

​Mocht uw hond geslaagd zijn en u wilt gebruik maken van de haal-en brengservice, dan kan uw hond eventueel meteen met de bus worden thuisgebracht.(tenzij de bus al vol zit die dag) Eventueel kan de sleuteloverdracht dan direct plaatsvinden.

Vergeet u het paspoort van de hond niet mee te brengen naar de afspraak?

In onderstaande kalender kunt u zelf een dag kiezen voor de kennismaking.De blauwe data zijn nog beschikbaar. Het is erg druk bij ons dus het kan zijn dat u wat verder vooruit moet plannen. Na het invullen krijgt u van ons nog een bevestiging. LET OP: deze mail kan in uw ongewenst mailbox belanden!

Menu