Haal- en brengservice info

U hoeft niet thuis te zijn!

Uw hond opgehaald & thuisgebracht voor de dagopvang?

  • Een hele dag spelen en plezier beleven
  • Een omheinde weide, waar heerlijk gebadderd, gegraven en geklommen kan worden
  • Verwarmde/gekoelde huiskamers om ieder moment lekker in terug te trekken!
  • Pure luxe!

We rijden in:

  • gemeente Valkenswaard: VALKENSWAARD & DOMMELEN
  • gemeente Waalre: AALST (VOLDIJN EN EKENROOI)
  • gemeente Heeze-Leende: HEEZE, LEENDE, STERKSEL
  • gemeente Cranendonck: BUDEL, BUDEL-SCHOOT, BUDEL-DORPLEIN, MAARHEEZE, SOERENDONK & GASTEL
  • gemeente Weert: BOSHOVEN, WEERT

Joekelz biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de haal- en brengservice voor de hondendagopvang. U heeft dezelfde voordelen van een hondenuitlaatservice: uw hond wordt bij u thuis opgehaald en weer thuisgebracht met onze professionele bus en u hoeft daar niet voor thuis te zijn. Maar er is meer.

Uw hond draait met ons mee in de dagopvang van Joekelz. Uw hond kan bij ons gebruik maken van alle faciliteiten. De hondenhuiskamers, de grote omheinde speelweide met zwembadjes, heuvel en ander speel en graafplezier. Uw hond zal uren lang plezier hebben te midden van onze sociale roedel maar zich ten alle tijden terug kunnen trekken in de verwarmde huiskamers. Dit is ook ideaal als onderdeel van de socialisatie van uw puppy.

Aan het eind van de speeldag wordt uw hond weer moe en voldaan naar huis gebracht. Zo nodig wordt het ergste zand afgespoeld of kunt u er voor kiezen om uw hond heerlijk geurend thuis te laten komen na een bezoekje in onze wassalon. Wij zorgen ervoor dat uw hond tussen 08.00 en 17.00 uur meerdere uren in de dagopvang meedraait en u hoeft niet thuis te zijn tijdens het ophalen of thuisbrengen van uw hond: wij werken uiteraard met een sleutelcontract.

Uw hond wordt opgehaald met onze luxe Joekelz Bus!

Deze bus is voorzien van ruime, afgescheiden plaatsen die helemaal op maat gemaakt zijn door hondenauto.nl zodat het uw hond aan niets ontbreekt tijdens de reis. Zo is de bus volledig geïsoleerd, heeft een antislip bodem en is voorzien van elektrische ventilatie & airco. Ook hebben wij een systeem ingebouwd die de temperatuur in de bus in de gaten houd en ons waarschuwt als deze te hoog of te laag is. De bus is zo comfortabel dat uw hond vaak op de terugweg onderweg ligt te slapen!

​U hoeft bij ons geen vaste dag per week te hebben voor de uitlaatservice en u kunt altijd een dag van tevoren nog proberen te bellen of mailen of er een plaatsje vrij is. Meestal is dit geen probleem.

En omdat u zo benieuwd bent hoe uw hond het gehad heeft, plaatsen wij elke dag foto’s en filmpjes op facebook. Zodat u ook mee kunt genieten!

Maar net zo belangrijk is het dat u een goed gevoel heeft. 

Voordat uw hond bij ons in de dagopvang met haal- en brengservice kan komen, plannen wij een kennismakingsgesprek met u in. Op die manier kunt u ons leren kennen en nemen wij alvast wat belangrijke informatie door over uw hond. Na dit kennismakingsgesprek kan uw hond proefdraaien bij ons in het pension en weer thuisgebracht worden met de haal- en brengservice. Uw hond draait een dag met ons mee en wij beoordelen op deze dag of uw hond bij ons concept past. Deze dag is kosteloos.

Let wel; aangezien alle honden in één roedel leven moet uw reu zodra hij volwassen is gecastreerd zijn.

Taxiservice

Echte luxe!

Joekelz biedt u ook de mogelijkheid om uw hond op afspraak op te laten halen en weer thuis te laten brengen. Dit kan handig zijn indien u zelf geen tijd heeft om uw hond te halen en brengen bij het pension.

Menu