Laat ook een recensie achter!

Angelique van Lieshout July 9, 2016 5:58 PM

Onze Bommel heeft gisteren een proefdag bij jullie gehad. Het is hem vlgs ons prima bevallen, heeft thuis alleen nog maar geslapen. We vonden alles er super uitzien en het personeel erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Vlg keer komt hij met zijn puppie vriendje/ vriendinnetje😀👍

Monique van Rooij November 28, 2014 9:15 PM

Afgelopen 5 weken heeft Boet gebruik gemaakt van de haal en brengservice. Een uitkomst voor mij en Boet vindt het heerlijk om 2 x in de week te gaan spelen bij Joekelz. Fijn dat het zo flexibel kan, ik stuur Kim gewoon een sms-je wanneer ik weet welke dagen het beste passen. Ik ben een nieuwe woning aan het zoeken en ik merk dat ik onbewust rekening houd met de locatie omdat ik deze service heel graag aan wil houden!

 

Wendy Keij geplaatst op October 15, 2014 9:45 AM

Super site!! Onze Bello is altijd super blij om te gaan, is de auto al uit zodra de klep opengaat en weet precies de weg. Ze komt altijd moe en super voldaan weer terug. Elke keer is weer een feestje!!

Gerdi van Zon October 13, 2014 8:15 PM

Gefeliciteerd met jullie nieuwe site en de nieuwe "produkten". Ziet er prima en gelikt uit. En wat betreft het pension/dagverblijf: Ballou en Enzo blijven het geweldig vinden om naar jullie te gaan. 

Toos Verspagen geplaatst op October 11, 2014 9:55 AM

Een heerlijk adres waar mijn twee dwergschnauzertjes iedere woensdag naar toe gaan. Een fijn gevoel dat ze het daar heel fijn hebben terwijl ik lekker rustig kan werken.  

Hannie Corstiaans-van Zon geplaatst op May 26, 2014 10:30 AM

Ons groenendaeler teefje Lilo (2 jaar) begint al te springen en door het huis te rennen als ze jullie naam hoort. Ze hangt ontzettend aan mij maar als ze moet kiezen wordt het toch de dames van Joekelz. Ze is een echte komiek, vooral als er water in de badjes zit, en nodigt de hele bubs uit om mee te doen, hetzelfde geldt voor rennen! Ik kan haar moeilijk missen maar af en toe gunnen we Lilo een heerlijk speeldag. We zullen er zeker zijn op de open dag! Groetjes van Hannie, Johan en Lilo

Patricia van der Linden-Douven geplaatst op Jun 2, 2014 10:34 AM

Hallo allemaal, na de open dag van joekelz (wel even wennen aan die naam hoor) is bij ons het gevoel extra versterkt dat dit dé plek is voor onze Luna Saphira (nova scotia duck tolling retriever van bijna vier lentes jong)! Luna is een gevoelige meid, maar bij jullie voelt ze zich op haar gemak. Vrijheid, ruimte, verwennerij en liefde; wat wil een hond nog meer? De passie en de liefde die jullie hebben voor de honden is geweldig! Ga zo door, gefeliciteerd. Luna gaat zolang als ze leeft lekker bij jullie vakantie vieren. Dikke knuffel van Luna Saphira

 

Jolanda Derhaag geplaatst op Apr 1, 2014 10:25 PM

Joekelz...is TOP..onze labrador Jazz is hier nu verschillende keren geweest, het geeft ons een super goed gevoel bij het achterlaten van je hond. Hier kan naar hartelust gespeeld, geravot, geslapen en geluierd worden. Gewoon een paradijs op aarde voor onze geliefde viervoeter. Kortom Dames een dikke CHAPEAU voor deze geweldige opvang...Jazz staat alweer te trappelen voor de volgende vakantie.

 

Helene van der Donk geplaatst op Jan 20, 2014 10:07 AM

Ben zo blij dat ik Joekelz gevonden heb, het is voor mij een stukje rijden maar dan heeft je hond ook wat. Jij bent op vakantie en je hond ook. Geen hokken, geen vaste uitlaattijden, een zeer gezellige huiskamer voor de honden met de begeleidsters, mogen doen wat ze willen. En je kunt gewoon je eigen voer meenemen. En dan voor alle baasjes terwijl jij lekker met vakantie bent kun je via fb elke dag een filmpje bekijken hoe het gaat met je hond. Dat gaf voor mij regelmatig bijna een euforie. Dat is voor mij houden van .....

 

Linda en Freek geplaatst op Jan 20, 2014 10:05 AM

We hebben zelf 2 witte herders,Kayla en Kyra, en willen mensen uit onze eigen familie-en vriendenkring niet lastig vallen om op onze mooie dames te passen als wij een paar dagen weg willen. Nou dat hoeft ook niet want All Animal Care lost dit gewoon voor jou op. De Honden hebben daar echt vakantie en de baasjes daardoor ook. Dat jullie nog maar lang zo blijven doorgaan. Groetjes Linda PLessers en Freek Adam.

 

Linda van den Berg geplaatst op Jan 20, 2014 10:04 AM

Mijn hond (een jack Russel) is hier vorig jaar een midweek geweest in het voorjaar. Ze heeft het erg goed naar haar zin gehad en was erg vrolijk. Bij thuiskomst merkte ik geen verschil met voorheen, dus dat is een goed teken. Ook vind ik het erg fijn om op de hoogte gehouden te worden over hoe het gaat. Daarom is de Facebook pagina echt een uitvinding, hierop staan de filmpjes van die dag en zie je je eigen hondje vrolijk rond huppelen en dit geeft een goed gevoel! Al met al dus een top pension, waar ik mijn hond met een gerust gevoel heen breng!

 

Anne Verstappen-Vugts geplaatst op Jan 17, 2014 4:37 PM

Onze EJ (Elzia Jane) een Lhasa apso van 3 jaar komt al 2,5 jaar op de hondenspeelwei (zoals wij het noemen). In eerste instantie omdat ze als pup het nodig had om om te leren gaan met andere honden en niet meer bang hoefde te zijn. Nu mag ze gaan, omdat zij het zo fijn vindt en wij het goed voor haar vinden om lekker hond onder de honden te zijn, te kunnen spelen, rennen en zo. Ze wordt al enthousiast als we de straat binnen rijden, het kan voor haar niet snel genoeg gaan. Dus dames, wij zijn nog steeds heel blij met jullie goede hondenopvang op de hondenspeelwei. Groetjes, Anne, Anja en EJ (en de katten zijn thuis heel blij met de rust ;-)

 

Rob Willems geplaatst op Jan 17, 2014 9:40 AM

Wij zijn heel blij met All Animal Care. Ook al hebben we ze niet zo vaak nodig als "oppas", we brengen Lucky er zo ook wel eens naar toe. Puur om eens lekker met andere honden te ravotten en zich lekker uit leven. Het beestje gaat er heel graag naar toe. Als we het straatje inrijden, dan zit ze al te piepen. Als we stoppen, weet ze niet hoe snel ze uit de auto moet komen om één van de dames, die haar komt ophalen, te begroeten. Dus wat ons betreft: Heel veel lof voor AAC.

 

Paul Smolders geplaatst op Jan 17, 2014 9:39 AM

Tripadvisor's Award voor beste hondenopvang 2013/2014 waardig. Vrijheid van honden in roedel is een feest voor de beesten. Geen stress te bemerken. Voor eigenaren zijn de honden via Facebook te volgen zodat je iedere dag kunt zien hoe je hond geniet. Een nadeel: Je hond wil niet meer mee naar huis.

 

 

Ingrid Spaargaren geplaatst op Jan 16, 2014 8:44 PM

Een geweldig plek voor Suki :-). 24 uur omringt door liefdevolle dames en al die leuke andere honden. Spelen, rusten, vies worden, water, rennen, wat wil je nog meer als hond zijnde :-) En, ook niet onbelangrijk, niet in een hok hoeven!!!

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - VRIJDAG

7.30-9.30 uur en 16.00-18.00 uur

​ZATERDAG - ZONDAG

8.30-9.30 uur en 15.00-17.00 uur

 

ADRES

Klein-Schoot 38
6023RB Budel-Schoot

info@joekelz.nl

T / 06-37299486

(ma t/m vrij 09:00-17:00)
 

 

© 2019 Joekelz