PUBERCURSUS

 

samen ongedwongen plezier beleven

PUBERCURSUS

Bij de pubercursus bezoeken we verschillende locaties, zoals een treinstation of een drukke hondenuitlaatplek. Samen gaan we de uitdagingen die uw puber hier tegenkomt aan. Zonder de puberhond te dwingen over zijn grenzen te gaan. We proberen de baasjes in te laten zien wanneer de puber deze grens nadert. Ook passen we een aantal basiscommando's toe, omdat een hond, en zeker een puber, het fijn vindt om te weten wat er van hem verwacht wordt.

 

Praktijk:

* Begroeten

* Aandacht uitbreiden met wandelen zonder trekken

* Zit, blijven zitten

* Af, blijven liggen

* Hier

* “Nee” oefening tijdens het wandelen

* Habitueren door nieuwe situatie, andere omgeving opzoeken

De pubercursus is niet leeftijdsgebonden; tijdens het intakegesprek wordt besloten of u en uw hond bij de puppycursus of bij de pubercursus wordt ingedeeld.

De groep bestaat uit maximaal 5 cursisten.

Dagopvang

 

Bij de pubercusus kunt u met korting een abonnement in de dagopvang aanschaffen. Dit abonnement is gedurende de hele hondencursus geldig. Dit is omdat wij het erg belangrijk vinden dat uw hond gesocialiseerd wordt met verschillende soorten hondenrassen en leeftijden. Ook kunnen wij op die manier uw hond zonder uw aanwezigheid observeren, waar u weer terugkoppeling over krijgt tijdens de hondencursus. Tot slot is uw pup er na dit abonnement ook klaar voor om bij Joekelz op vakantie te komen; we zijn tenslotte een tweede thuis voor uw hond!

 

 

Tarieven & Lestijden

 

Puberpakket:

- Individueel intakegesprek

- 5 lessen van 60 minuten (inclusief koffie en thee)

- Theoriemap

 

Totaalprijs: €75,-*

 

*Mocht u een abonnement af willen nemen voor de dagopvang is dat natuurlijk ook mogelijk, u krijgt dan eenmalig €15 euro korting op uw abonnement.

Interesse in een hondencursus bij Joekelz?

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - VRIJDAG

7.30-9.30 uur en 16.00-18.00 uur

​ZATERDAG - ZONDAG

8.30-9.30 uur en 15.00-17.00 uur

 

ADRES

Klein-Schoot 38
6023RB Budel-Schoot

info@joekelz.nl

T / 06-37299486

(ma t/m vrij 09:00-17:00)
 

 

© 2019 Joekelz