OPENINGSTIJDEN

- De haal- en brengservice van de dagopvang is geopend van maandag t/m vrijdag

GESLOTEN

- De haal- en brengservice van de dagopvang is gesloten tijdens de volgende periodes:​​

  • 1 januari (Nieuwjaarsdag)

  • 5 April 2021 (2e Paasdag)

  • 27 April (koningsdag)

  • 5 Mei (bevrijdingsdag)

  • 13 Mei 2021(hemelvaartsdag)

  • 24 mei 2021 ( 2e Pinksterdag)

  • 9 tm 29 augustus 2021 (bouwvak)

  • 24 tm 31 december 2021 (kerstvakantie)

 

VACCINATIES EN GEZONDHEID

- Uw hond heeft de jaarlijkse cocktail gehad en ook de kennelhoest neusdruppelenting.

- Uw hond dient vrij te zijn van vlooien, teken en wormen.  Mochten wij ongedierte bij uw hond aantreffen behandelen we dit uiteraard onmiddelijk! De kosten hiervan zijn voor u.

- Uw volwassen reu dient gecastreerd te zijn.

- Uw loopse teefje kan helaas geen gebruik maken van de dagopvang.

 

VOER

- Als klant van de haal- en brengservice kunt u het voer van Healthy Dog gratis thuis laten bezorgen! Klik hier voor meer informatie over het voer.

 

SLEUTELCONTRACT

- Wij werken uiteraard met een sleutelcontract. Zo hoeft u niet thuis te zijn wanneer uw hond opgehaald of thuisgebracht wordt.

 

TAXISERVICE

- U kunt op afspraak gebruik maken van de taxiservice.

INSCHRIJVEN

- Is uw hond geslaagd na een proefdag? U bent nu van harte welkom om gebruik te maken van het hondenpension, hondencrêche en de haal- en brengservice. Een inschrijfformulier kunt u hier vinden.

 

ABONNEMENTEN EN BETALINGEN

- De haal- en brengservice van de dagopvang werkt met abonnementen. Hoe vaker uw hond mee gaat per week, hoe voordeliger het tarief. Abonnementen zijn 5 weken geldig.

- De schoolvakanties worden niet bij deze 5 weken geteld. Valt de meivakantie bijvoorbeeld binnen uw abonnementsperiode dan is uw abonnement een week langer geldig.

- Elk abonnement is uitsluitend geldig voor één hond.

- Abonnementen worden vooraf afgerekend.

- Binnen de geldigheid van uw abonnement bent u vrij om te kiezen welke werkdagen uw hond opgehaald wordt. VOORBEELD: U koopt 'abonnement 3', gemiddeld 3 keer per week opvang. In totaal koopt u 15 keer dagopvang, geldig gedurende 5 weken. U kunt de ene week 2 keer gebruik maken van de haal- en brengservice, de andere week 4 keer. Of een week 1 keer dagopvang en de andere week 5 keer. In totaal heeft u recht op 15 keer dagopvang, zolang dit binnen de 5 weken geldigheid van uw abonnement valt. Eventuele niet gebruikte dagen dagopvang kunt u na die 5 weken niet meer gebruiken.

 

ANNULEREN

- In geval van slechte en gevaarlijke weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht zal de haal- en brengservice geen doorgang vinden. Uiteraard kunt u dan wel uw hond bij Joekelz brengen in de dagopvang!

- Afzeggen kan uiterlijk één werkdag van tevoren. U kunt de dag binnen uw abonnement inhalen.

 

TIJDEN

- Uw hond wordt tussen 08.00 - 18.00 uur opgehaald en thuisgebracht. Het is helaas niet mogelijk om altijd op een vast tijdstip uw hond op te halen en/of thuis te brengen. 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden van Joekelz kunt u hier vinden.

AANSPRAKELIJKHEID

- Vergeet u niet te checken of uw hond is opgenomen in uw WA verzekering?

IMG_5790
IMG_5984
IMG_5791