HONDENSCHOOL

 

samen ongedwongen plezier beleven

HONDENSCHOOL

Gehoorzaamheid is het resultaat van wederzijds respect en vertrouwen en dat is precies wat we bij Hondenschool Joekelz willen bereiken!


In iedere cursus die gegeven wordt gaan onze gediplomeerde Kynologische instructeurs in op de lichaamstaal van uw hond. We leren u om uw hond beter te begrijpen. Samenwerken staat centraal en aan de hand daarvan gaan we aan de slag met verschillende oefeningen die bij de specifieke cursus horen.

Bij Joekelz wordt uitsluitend volgens een positieve trainingsmethode lesgegeven. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van correctie hulpmiddelen zoals een slipketting of stroomband. U dient dus een gewone halsband of tuig (geen anti-trektuig) bij uw hond om te doen.

LOCATIE

Wij geven les, afhankelijk van de weersomstandigheden, op een overdekte locatie of op een omheinde weide in Budel.


HONDENCURSUSSEN

We geven les in kleine groepen van maximaal 6 honden. De groepen bij de mantrailing bestaan uit maximaal 4 honden. Hierdoor is er voldoende aandacht voor iedere combinatie.

Als u een keer -op afspraak- wilt komen kijken of een keer vrijblijvend op gesprek wil komen voordat u zich inschrijft voor een van onze cursussen kan u een mailtje sturen of even bellen.

Zo kunt u perfect van start met de cursus!

Positieve hondentraining. Omgeving Weert, Valkenswaard, Heeze, Leende, Hamont, Soerendonk, Maarheeze, Budel, Eindhoven, Aalst, Waalre, Zuid-Oost Brabant.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - VRIJDAG

7.30-9.30 uur en 16.00-18.00 uur

​ZATERDAG - ZONDAG

8.30-9.30 uur en 15.00-17.00 uur

 

ADRES

Klein-Schoot 38
6023RB Budel-Schoot

info@joekelz.nl

T / 06-37299486

(ma t/m vrij 09:00-17:00)
 

 

© 2019 Joekelz